Βουλγάρικες Ακίνητες Περιουσίες | διαμέρισμα σκι στη Βουλγαρία | Ακίνητα προς πώληση στη Βουλγαρία | ακίνητη περιουσία σε Μπόροβετς | σαλέ σκι στη Βουλγαρία

Βουλγαρικές ιδιότητες για την πώληση

Σχετικά με Concept Βουλγαρία Ακίνητα
Στο Concept Βουλγαρία Ακίνητα καταλαβαίνουμε τη σημασία της ύπαρξης τοπικής υποστήριξης για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία της αγοράς και τη διαχείριση των περιουσιών στη Βουλγαρία σας. Γι 'αυτό προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα των υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η βουλγαρική ακίνητη περιουσία σας θα είναι κατάλληλη συντήρηση και διαχείριση. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την γκάμα των υπηρεσιών μετά την πώληση και πώς να διαχειρίζεται την περιουσία σας στην Βουλγαρία εδώ.

Στο Concept Βουλγαρία προσφέρουμε σήμερα μια σειρά από πολυτελή διαμερίσματα Βουλγαρία και τα σαλέ σκι στο Μπόροβετς. Αν θέλετε να μιλήσετε μαζί μας σχετικά με την αγορά των βουλγαρικών ιδιοτήτων ή σε περίπτωση που έχετε μια γενική απορία σχετικά με τα βουλγαρικά ακίνητα επικοινωνήστε μαζί μας.

ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ !!! Chamkoria Τα διαμερίσματα είναι σήμερα σε προσφορά σε σημαντικά μειωμένες τιμές που ξεκινούν από μόλις 500 € ανά m2. Σε αυτές τις τιμές που αντανακλούν την καλύτερη τιμή που έχουμε δει στην περιοχή του Borovets για σχεδόν 10 χρόνια. Αυτά τα διαμερίσματα της Βουλγαρίας σήμερα τιμές κάτω του κόστους κατασκευής που κάνει αυτή η ιδανική στιγμή για να αγοράσει, αν ψάχνετε για μια μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη επένδυση. Αυτά τα διαμερίσματα σκι ολοκληρωθεί πλήρως και είναι έτοιμο για την επόμενη σεζόν. Έχουμε βουλγαρική διαμερίσματα προς πώληση από την:

 • 1 υπνοδωματίων από € 34.400
 • 2 υπνοδωματίων από € 56.240
 • 3 υπνοδωματίων από € 98.800

Αν ψάχνετε για πιο ευρύχωρα της Βουλγαρίας ιδιότητες γιατί να μην δείτε ένα από τα σαλέ μας προς πώληση στο Μπόροβετς. Μπορείτε να επιλέξετε από Kozel Σαλέ - ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 σαλέ σκι κρεβατοκάμαρα, η οποία είναι πλήρως επιπλωμένα και έτοιμη να ζήσει μέσα ή εναλλακτικά Σαλέ Sokol η οποία έχει επίσης 4 υπνοδωμάτια και είναι σε αναμονή για τους νέους ιδιοκτήτες της να ολοκληρώσουν το τελικό επίπλωση.

Σχετικά με Βουλγάρικες Ακίνητες Περιουσίες

Η Βουλγαρία αγορά ακινήτων έχει δει σημαντικές αλλαγές τα τελευταία 10 χρόνια. Μετά την ένταξη στην ΕΕ το 2007 βουλγαρική ιδιότητες έγινε πολύ δημοφιλές ως μια υπερπόντια επένδυση ιδιοκτησίας. Ετσι αυξάνησαν τις τιμές και οδήγησαν σε πάνω από ανάπτυξη σε ορισμένους τομείς, κυρίως κατά μήκος της ακτής Μαύρης Θάλασσας και στο χιονοδρομικό κέντρο Μπάνσκο. Όταν η παγκόσμια οικονομική κρίση χτύπησε το 2009 βουλγαρικές τιμές των ακινήτων μειώθηκαν λόγω της έλλειψης πιστώσεων και την υπερπροσφορά της κακής ποιότητας ακίνητα σε αυτές τις τόπους.

Τώρα, το 2011 οι τιμές έχουν εγκατασταθεί και οι δύο τοπικές και διεθνείς επενδυτές αγοράζουν και πάλι βουλγαρικής ιδιοκτησίας. Είναι που δελεάζονται από τις τιμές που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι έως και 50% κάτω από τις τιμές αιχμής και σε πολλές περιπτώσεις της Βουλγαρίας ιδιότητες μπορούν τώρα να αγοραστούν από πολύ κοντά στο πραγματικό κόστος κατασκευής. Αυτό τους καθιστά μια μεγάλη μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη επένδυση και το κόστος κατασκευής είναι συνεχώς αυξάνονται λόγω των μισθών και των βασικών προϊόντων του πληθωρισμού. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών δεν έχει υπάρξει ποτέ ένας καλύτερος χρόνος να επενδύσει στην ιδιοκτησία της Βουλγαρίας.

Η αγορά στην Βουλγαρία των ακινήτων κυμαίνεται από παλιά σπίτια σε χωριά της υπαίθρου, οι ιδιότητες της παραλίας, μοντέρνα διαμερίσματα στην πόλη και διαμερίσματα σκι πολυτέλεια και σαλέ για σκι στο ορεινά θέρετρα. Ωστόσο,όχι όλες οι ιδιότητες της Βουλγαρίας μπορούν να θεωρηθούνται ως καλές επενδύσεις σε αυτό το στάδιο στο κύκλο των πραγματικών ακινήτων στην Βουλγαρία.

Εαν θέλετε να αγοράσετε ακινήτων στη Βουλγαρία ως μια επενδυτική στρατηγική ή ως προσωπική εξοχική κατοικία είναι σημαντικό να ξέρετε οι ερευνήσεις την αγορά και έτσι θα μπορείτε να βρείτε τα σωστά στην Βουλγαρία ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Όταν μελετήσαμε τη βουλγαρική αγορά ακινήτων λεπτομερώς έιχαμε πάει στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς επιδή έκει υπάρχει η περιοχή καταλληλότερη για τη μελλοντική ανάπτυξη. Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξετάσετε την αγορά ακινήτου του Μπόροβετς είναι τα εξής;

 • Οι τιμές στην περιοχή του Μπόροβετς βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 10 ετών
 • Πολλές ιδιότητες είναι προς πώληση σε τιμές κάτω ή κοντά στο κόστος κατασκευής
 • Καλή περιουσία αξίας είναι ένα πολύ ασφαλές έναντι του πληθωρισμού. Το κόστος κατασκευής είναι συνεχώς αυξάνεται λόγω της αύξησης των μισθών και των τιμών των βασικών προϊόντων. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές των ακινήτων θα συνεχίσει να αυξάνεται στο μέλλον.
 • Επί του παρόντος, το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα βρίσκεται σε κρίση. Γιατί να αφήνετε τα χρήματά σας σε μια τράπεζα που θα μπορούσε να χρεοκοπήσει αύριο, αφήνοντας σας με τίποτα. Όταν επενδύετε στη βουλγαρική ακίνητα που έχετε ένα απτό πλεονέκτημα που έχετε στην κατοχή σας και τον έλεγχο. Στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον, το παλιό ρητό "τόσο ασφαλή όσο και τα σπίτια" δεν ήταν ποτέ πιο αληθινό
 • Η Βουλγαρία είναι σε καλό δρόμο για να ενταχθεί στην ελεύθερη ζώνη Σένγκεν ταξίδια το 2012. Αυτό θα συνοδευτεί από αύξηση των επενδύσεων και των επιχειρήσεων και των μεμονωμένων μετεγκατασταθούν στη Βουλγαρία για να αποκτήσουν πρόσβαση στις αγορές της ΕΕ.
 • Η Βουλγαρία αναμένεται να ενταχθεί στην ευρωζώνη μέχρι το 2015. Αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση των επενδύσεων, που θα μεταφραστεί σε αύξηση των τιμών των ακινήτων στη Βουλγαρία. Αυτό συνέβη με όλες τις νέες χώρες που θα ενταχθούν στην ευρωζώνη.
 • Εάν αγοράζετε ένα από τα βουλγαρικά διαμερίσματα μας, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τη χρηματοδότηση μέχρι 60%.
 • Σας συνιστούμε ιδιοκτησία του Μπόροβετς ως το καλύτερο μέσο όρο των επενδύσεων στη Βουλγαρία. Το Μπόροβετς είναι το παλαιότερο χιονοδρομικό κέντρο στη Βουλγαρία και το πιο κοντινό στη Σόφια. Η Σοφία είναι το κύριο συγκοινωνιακό κόμβο και κέντρο του πλούτου στη Βουλγαρία. Με την αγορά της ακίνητης περιουσίας κοντά στην πρωτεύουσα είστε διασφάλιση του μέλλοντος της ανάπτυξης και της ενοικίασης του ακινήτου σας Βουλγαρίας.
 • 95% από το έδαφος του Μπόροβετς καλύπτεται από δάση και το εθνικό πάρκο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύ μικρή έκταση κτίριο στο Μπόροβετς και η περιοχή δεν μπορεί να γίνει υπερανεπτυγμένες. Το Μπόροβετς δεν έχει και δεν μπορεί να υποφέρει από την ίδια άναρχη αστική ανάπτυξη που έχει συμβεί σε περιοχές όπως του Ευξείνου Πόντου ή χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη μελλοντική ανάπτυξη των ακινήτων της Βουλγαρίας σας τόσο από την άποψη της μεταπώλησης και της ενοικίασης.
 • Το Super Borovets έργο είναι μια φιλόδοξη αναδιαμόρφωση και επέκταση του χιονοδρομικού κέντρου Μπόροβετς. Είναι να μεταμορφώσουν την περιοχή για τα επόμενα 10 χρόνια. 100 χιλιόμετρα νέων πίστες έχουν προγραμματιστεί, μαζί με πολλά νέα λιφτ του σκι και δύο γήπεδα γκολφ. Ένα από τα νέα λιφτ του σκι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σαλέ και διαμερίσματα Chamkoria ανάπτυξη. Η πρόοδος του έργου Σούπερ Μπόροβετς έχει παρεμποδιστεί από την παγκόσμια οικονομική κρίση, ωστόσο η γη για το έργο έχει αγοραστεί και το ρυθμιστικό σχέδιο έχει ήδη εγκριθεί. Αναμένουμε ότι το έργο θα διαρκέσει έως και 10 χρόνια για να υλοποιηθούν πλήρως, αλλά από τη στιγμή που ξαναρχίζει θα οδηγήσει σε μια τεράστια αύξηση της αξίας του ακινήτου Μπόροβετς.
 • Ενοικίαση επιστροφή των ακινήτων στη Βουλγαρία εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 6-8% το χρόνο - έχουμε δεσμευτεί για την μέγιστη δυνατή απόδοση με τα ακίνητα σας και να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τη βουλγαρική διαχείρισης ακινήτων για να βοηθήσουμε με αυτό.

Ζητούμε συγγνώμη ότι η ιστοσελίδα μας δεν έχει ακόμη πλήρως μεταφραστεί στα ελληνικά. Ωστόσο, στο μεταξύ, είστε ευπρόσδεκτοι να ευχόμαστε καλή περιήγηση στην αγγλική έκδοση της τοποθεσία.

Βουλγαρικές ιδιότητες για την πώληση

Βουλγαρικά Διαμερίσματα σκι

Βουλγαρικά σκι σαλέ